Ons Team

 

 

Tom Simoens

Tom behaalde in 2015 de titel van extern accountant en belastingconsulent en heeft een tiental jaar ervaring in diverse accountantskantoren. Hij beschikt over ruime ervaring in accountancy en KMO-fiscaliteit. Hij heeft bijzondere interesse voor de fiscale optimalisaties in de personen- en vennootschapsbelasting, de verwerving van vastgoed, de opstart van ondernemingen en internationale fiscaliteit.

Via tom@warfidgent.be kunt u Tom rechtstreeks bereiken.

 

 

Bart Vermoesen

Bart behaalde in 2007 de titel van extern accountant en belastingconsulent en heeft bijna 20 jaar ervaring in diverse accountantskantoren. Hij beschikt over een zeer brede ervaring in accountancy en KMO-fiscaliteit. Hij heeft bijzondere interesse voor de waardering van ondernemingen, de optimalisatie van de inkomsten van de zelfstandige bedrijfsleider, aanvullende verzekeringen, de pensioenopbouw voor zelfstandigen en de herstructurering van vennootschappen.

Via bart@warfidgent.be kunt u Bart rechtstreeks bereiken.

Steven Boone

Zaakvoerder - Jurist - belastingconsulent - Actief bij Warfid sedert 2014.

Steven Boone behaalde in 2005 een master rechten en in 2006 een master na master bedrijfsrecht aan de UGent. In 2009 behaalde hij een graduaat Fiscale Wetenschappen en in 2013 werd hij belastingconsulent. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in diverse accountantskantoren. Als jurist-fiscalist beschikt hij over een zeer brede ervaring in de advisering en begeleiding van overnames, herstructureringen, vastgoedfiscaliteit en successieplanning.

Via steven@warfid.be kunt u Steven rechtstreeks bereiken.